Έκθεση Αυτοκινήτου Παρισιού

NEWS

Crédit Agricole Auto Bank και Drivalia μαζΙ για το μΕλλον της κινητικΟτητας

  • Από τις 14 έως τις 20 Οκτωβρίου, οι δύο εταιρείες, που ανήκουν στον όμιλο CA Personal Finance & Mobility Group, θα παρευρεθούν στην υψηλού κύρους Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού με περίπτερο 650 τετραγωνικών μέτρων στην Αίθουσα 4.
  • Θα εκτεθούν πέντε αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα από τις συνεργαζόμενες μάρκες GAC Motor, Tesla, Dongfeng, MG Motor και Cadillac, οι οποίες έχουν δημιουργήσει σημαντικές επιχειρηματικές συνεργασίες και κοινοπραξίες σε Ευρώπη και Ασία με τον Γαλλικό Όμιλο.
  • Το περίπτερο θα περιλαμβάνει το Green Garage της Drivalia, έναν ειδικό χώρο όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν μια διαδραστική πλατφόρμα που τους επιτρέπει να δημιουργήσουν το ηλεκτρικό όχημα των ονείρων τους χρησιμοποιώντας AI.
  • Αρκετά συνέδρια ανοιχτά στο κοινό θα φιλοξενηθούν από την Τρίτη 15 έως την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στο περίπτερο, για να συζητηθεί η ηλεκτρική κινητικότητα του αύριο με οικονομολόγους, μηχανικούς, ΜΚΟ, κατασκευαστές, ενεργειακούς φορείς κ.λπ.

Τορίνο, 10 Οκτωβρίου 2024

 

Από τις 14 έως τις 20 Οκτωβρίου, το Παρίσι θα φιλοξενήσει την 90η έκδοση του Mondial de lAuto, μια από τις πιο γνωστές εκδηλώσεις αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Η Crédit Agricole Auto Bank και η εταιρεία χρηματοδοτικής μίσθωσης και κινητικότητας Drivalia, θα συμμετάσχουν, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή στο να γίνουν βασικοί διεθνείς παίκτες στον τομέα των υπηρεσιών νέας κινητικότητας.

Η CA Auto Bank και η Drivalia θα μοιραστούν ένα περίπτερο 650 τετραγωνικών μέτρων στην Αίθουσα 4 με τηνCrédit Agricole Personal Finance & Mobility, τον μοναδικό μέτοχο και των δύο εταιρειών. Με την παρουσία της στην εκδήλωση, η CA Personal Finance & Mobility επιβεβαιώνει, μαζί με τις οντότητες της, τη φιλοδοξία της να είναι ο Ευρωπαϊκός ηγέτης στην ηλεκτρική κινητικότητα ενώ τοποθετείται ως παίκτης που αντιμετωπίζει νέες ανάγκες κινητικότητας και τις προκλήσεις της ενεργειακής μετάβασης.

Στην έκθεση θα υπάρχουν πέντε πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα από συνεργαζόμενες μάρκες: ένα GAC Aion Hyptec SSR, ένα Tesla Model 3 Performance, ένα Dongfeng MHero 1, ένα MG Cyberster και ένα Cadillac Lyriq. Τα συγκεκριμένα οχήματα αντιπροσωπεύουν σημαντικές επιχειρηματικές συνεργασίες και κοινοπραξίες που ιδρύθηκαν στην Ευρώπη και την Ασία από τον Γαλλικό Όμιλο και τις θυγατρικές του – CA Auto Bank, Drivalia και Agilauto – θα είναι επίσης παρών στο περίπτερο.

Το μεγάλο μας περίπτερο θα δημιουργήσει τη βάση για ένα πολυάσχολο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και συναντήσεων, συμπεριλαμβανομένης μιας ειδικής πρωτοβουλίας βασισμένης στην τεχνητή νοημοσύνη: Drivalias Green Garage. Χάρη σε ένα προηγμένο σύστημα που λειτουργεί με AI, το Green Garage επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν μια ψηφιακή έκδοση του «ονειρικού αυτοκινήτου» τους απαντώντας σε μια σειρά εξατομικευμένων ερωτήσεων. Αφού διαμορφώσουν το ιδανικό τους αυτοκίνητο, οι χρήστες θα λάβουν μια επιλογή από προσφορές ενοικίασης ηλεκτρικών οχημάτων από τον κατάλογο Drivalia που ταιριάζουν με το μοντέλο που φαντάζονταν.

Το Green Garage της Drivalia περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων, σχεδιασμένων για να καλύπτουν όλες τις ανάγκες μετακίνησης: από εμβληματικές και καθιερωμένες μάρκες όπως Tesla, Mazda, Audi και Lotus έως νεότερες μάρκες όπως BYD, Dongfeng και Omoda, με μοντέλα που κυμαίνονται από ευέλικτα αυτοκίνητα πόλης (όπως MG 4 full electric και BYD Atto 3) σε κομψά σεντάν (όπως Tesla Model 3 και Polestar 2), SUVs (όπως Tesla Model Y και Cadillac Lyriq), σε πολυτελή μοντέλα (όπως Porsche Taycan, Lotus Emeya, Voyah Dream και Dongfeng MHero 1).

Σχεδιασμένο για να φέρει τους χρήστες πιο κοντά στη βιώσιμη κινητικότητα με καθηλωτικό και διαδραστικό τρόπο, το Green Garage στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο Drivalia, προσφέροντας σε ακόμη ευρύτερο κοινό την ευκαιρία να ζήσει μια μοναδική εμπειρία, μεταξύ επιθυμίας και πραγματικότητας.

 

7 συνέδρια για τη διαμόρφωση του μέλλοντος της ηλεκτρικής κινητικότητας

Από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024, επτά συνέδρια θα φιλοξενηθούν στο περίπτερο της CA Personal Finance & Mobility για την προσέγγιση της ηλεκτροκίνησης από όλες τις πλευρές μαζί με τους καλεσμένους. Τα συνέδρια θα είναι προσβάσιμα σε όλους τους επισκέπτες της έκθεσης:

  • Δευτέρα 14 Οκτωβρίου από τις 3:00 μ.μ. έως τις 3:30 μ.μ. – Παρουσίαση του καταλόγου CA Mobility Services (παραδόσεις, εγγυήσεις, σταθμοί φόρτισης, car sharing κ.λπ.)
  • Τρίτη 15 Οκτωβρίου από τις 2:00 μ.μ. έως τις 2:45 μ.μ. – Συνέδριο «Είμαστε έτοιμοι για ένα 100% ηλεκτρικό μέλλον;» με την Virginie Boutueil, ερευνητριά στην κοινωνικοοικονομική της κινητικότητας και τον Bernard Jullien, ακαδημαϊκός και οικονομολόγος.
  • Τετάρτη 16 Οκτωβρίου από τις 10:30 π.μ. έως τις 11:00 π.μ. – Συνέδριο «Ηλεκτρικό όχημα: ας ξεχωρίσουμε την αλήθεια από τα ψέματα» με τον Antoine Herteman, Πρόεδρος της Avère, τον Julien Robert, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Δικτύου της Saic Motor France, και Leo Larivière της NGO Μεταφορών & Περιβάλλοντος.
  • Τετάρτη 16 Οκτωβρίου από τις 11:30 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ.– Συνέδριο «Το ρεύμα περνάει: όταν ο ηλεκτρισμός ανακαλύπτει εκ νέου την οδηγική απόλαυση» με τον  Nicolas Meunier και Lionel Robert, δημοσιογράφοι αυτοκινήτων.
  • Πέμπτη 17 Οκτωβρίου από τις 1:30 μ.μ. έως τις 2:00 μ.μ. – Συνέδριο «Πόλεις, ύπαιθρος, ποια γεωγραφία για ηλεκτρικό;» με τον Marc Mortureux, Γενικός Διευθυντής της PFA, και τον Olivier Dubois, Διευθυντής ηλεκτρικής κινητικότητας στην EDF.
  • Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου από τις 2:15 μ.μ. έως τις 2:45 μ.μ. – Συνέδριο «Η στροφή στην ηλεκτρική ενέργεια: μια ευκαιρία για προσβασιμότητα;» με την Charlotte de Vilmorin, Διευθυντρία Δημοσίων Υποθέσεων της Newav, και τον Pierre Folliot, CEO της Newav.
  • Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου από τις 2:00 μ.μ. έως τις 2:30 μ.μ. – Συνέδριο «Εταιρεία: βασικός κρίκος στην ηλεκτροκίνηση» με τον Leo Larivière από την NGO Μεταφορές & Περιβάλλον, και τον Pascal Pavard, Επικεφαλής του στόλου οχημάτων της EDF.

 

 

Σύνδεσμος συνδρομής

 

Συνέντευξη τύπου στο περίπτερο της CA Mobility (Αίθουσα 4 – A41) στις 14 Οκτωβρίου από τις 12:15 μ.μ. έως τις 12:30 μ.μ.

 

CA Auto Bank S.p.A.

Η CA Auto Bank είναι μια παγκόσμια τράπεζα, που ελέγχεται από την Crédit Agricole Personal Finance & Mobility, η οποία λειτουργεί ως ανεξάρτητος παίκτης πολλαπλών σημάτων στους τομείς χρηματοδότησης οχημάτων, μακροχρόνιας  μίσθωσης και κινητικότητας. Η CA Auto Bank παρέχει ολοκληρωμένες  προσφορές προϊόντων χρηματοδότησης και μακροχρόνιας μίσθωσης, καθώς και ασφαλιστικές υπηρεσίες. Τα προγράμματα χρηματοδότησης, μακροχρόνιας μίσθωσης, ενοικίασης και χρηματοδότησης κινητικότητας που παρέχονται από την CA Auto Bank είναι ειδικά σχεδιασμένα για δίκτυα πωλήσεων, ιδιώτες πελάτες και εταιρικούς στόλους. Η CA Auto Bank είναι παρούσα σε 18 ευρωπαϊκές χώρες (Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Τσεχία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο) και στο Μαρόκο, απευθείας ή μέσω υποκαταστημάτων, με συνολικά περισσότερους από 2.600 εργαζόμενους.

Μέσω της Drivalia, της εταιρείας ενοικίασης, χρηματοδοτικής μίσθωσης και κινητικότητας του Ομίλου, η Τράπεζα παρέχει ένα πλήρες φάσμα λύσεων κινητικότητας, από κοινή χρήση ηλεκτρικών αυτοκινήτων έως καινοτόμες συνδρομές και ενοικιάσεις αυτοκινήτων κάθε διάρκειας. Η Drivalia ασχολείται με την ολόπλευρη κινητικότητα, προσφέροντας καινοτόμα σχέδια κινητικότητας που συνδυάζουν ευελιξία,  μια ψηφιακή εμπειρία, μια κατ’ απαίτηση προσέγγιση και βιωσιμότητα. Τον Ιούνιο του 2019, η Εταιρεία εγκαινίασε το δίκτυο Mobility Store, φυσικά σημεία πώλησης όπου οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες κινητικότητας της. Με το άνοιγμα του πρώτου πλήρως ηλεκτρισμένου καταστήματος Mobility στο αεροδρόμιο του Torino Caselle το 2020, ακολουθούμενο από πολλά άλλα, η Drivalia έχει γίνει κορυφαίος φορέας εκμετάλλευσης στη βιώσιμη κινητικότητα. Μάλιστα, χάρη στους περισσότερους από 1.800 σταθμούς φόρτισης που έχουν εγκατασταθεί σε όλα τα καταστήματά της μέχρι σήμερα, η Εταιρεία διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιωτικό ηλεκτροδοτημένο δίκτυο στην Ιταλία. Η διαδικασία ηλεκτροδότησης θα προχωρήσει σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες όπου δραστηριοποιείται η Drivalia και το 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.caautobank.comwww.drivalia.com

Κοινοποίηση στο

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • E-mail